AANVULLENDE DIENSTEN

HOME > ZORGVERLENING > AANVULLENDE DIENSTEN

Onderhoud en reparatie in en rond de woning

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen betekent ook dat alle voorzieningen in orde moeten zijn en dat uw woonomgeving er verzorgt uitziet. Soms lukt het niet meer om eenvoudige klusjes en reparaties in huis zelf uit te voeren en dan is het fijn als u een beroep kunt doen op iemand die u daarbij kan helpen of zelf de benodigde werkzaamheden uitvoert. In zo'n geval kunnen wijvoor u een handige klusjesman regelen. Hij kan u helpen met allerlei soorten klussen, waaronder het vervangen van een lamp, ophangen van schilderijtjes en reparatiewerkzaamheden. U kunt samen bespreken wat u graag gedaan wilt hebben en maken dan samen een planning.

Tuinonderhoud

U geniet van uw eigen huis en tuin en dat wilt u zo lang mogelijk blijven doen, maar u merkt dat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat als vroeger. Uren op uw knieën liggen, trapje op en af of de zware elektrische heggenschaar even langs de heg halen, sommige werkzaamheden worden echt lastig of te zwaar. In dat geval kunnen we voor u een tuinman regelen. Iemand die voor u het tuinonderhoud doet, de stoep veegt, de tuin onkruidvrij houdt of het gras maait. Heeft uw tuin groot onderhoud nodig, dan regelen we een hovenier. 

Vervoer

Als je niet meer zo mobiel bent en het nemen van bus of trein niet tot de mogelijkheden behoort of te veel tijd vergen, dan kan een van onze zorgverleners u van A naar B brengen en weer terug. Dat kan zijn naar een afspraak in het ziekenhuis, een keer gezamenlijk winkelen of familiebezoek al dan niet in de buurt. U kunt u laten vervoeren in uw eigen auto of in de auto van de zorgverlener. Bel ons gerust even en vraag naar de mogelijkheden. 

Administratieve ondersteuning

Voor veel senioren wordt het overzicht houden en bijhouden van de administratie steeds lastiger. Vooral omdat dat dit steeds vaker via internet moet gebeuren blijkt dit voor veel mensen een probleem vaak in combinatie met slecht leesbare websites. Denkt u maar aan:

  • tijdig betalen van rekeningen

  • bijtijds opzeggen of verlengen van abonnementen

  • het zicht houden op noodzakelijke verzekeringen

  • mogelijkheden bekijken om te besparen op vaste lasten zoals telefoonkosten

  • belastingaangifte opstellen en indienen

In veel gevallen wordt daarbij een beroep gedaan op een familielid, maar indien u van die mogelijkheid geen gebruik kan of wenst te maken helpen wij u daar graag bij. U heeft dan de rust en zekerheid dat uw administratie op orde is en blijft

ONZE DIENSTEN

Bent u geinteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

     06 416 74 843