06 - 416 74 843

AANDACHT EN ONDERSTEUNING VOOR OUDEREN

Wilt u net als Janny liefdevolle en passende zorg voor uw vader of moeder?

Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

ONZE DIENSTVERLENING

Onze organisatie houdt zich bezig met het werven, selecteren en coachen van helpenden die ouderen ondersteunen met de dagelijkse activiteiten in en om het huis. Onze zorgverleners zijn persoonlijk en zorgvuldig door ons geselecteerd en hebben respect en begrip voor ouderen. Zij zijn er voor u op elk gewenst en afgesproken moment van de dag.

Onze diensten variëren van hulp bij huishoudelijke taken, het bereiden van maaltijden, samen boodschappen doen, begeleiding bij bijvoorbeeld doktersbezoek, het houden van gezelschap, deel blijven uitmaken van de gemeenschap, evenals het voorzien in alle behoeften op het vlak van persoonlijke verzorging. 

Wij bieden maatwerk en zorgen ervoor dat uw naaste de hulp en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Wij nemen niet het roer over, maar bieden de oplossing om zelf zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven te blijven houden.  

AL ONZE  VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Wij bespreken persoonlijk met u de gewenste ondersteuning; 

  • Gescreende medewerkers;

  • U ontvangt een overeenkomst. 

  • De dienstverlening start direct na uw aanvraag; 

  • Onze medewerkers komen op de afgesproken tijden; 

  • U heeft altijd een vertrouwd gezicht bij u thuis; 

  • U heeft geen werkgeversverplichtingen; 

  • Desgewenst regelen wij vervanging bij ziekte en vakantie.

WAT ANDERE CLIENTEN OVER ONS ZEGGEN

JANNY, mantelzorger

De dames van Saskia hebben, samen met Buurtzorg en mantelzorg, onze tante geweldig verzorgd. Warm, lief, attent, deskundig en respectvol. Voor ons een geweldige hulp en steun. Daardoor heeft tante haar laatste levensjaar thuis, in een veilige, warme omgeving kunnen beleven. 

Respect en veel dank aan deze kanjers van Saskia!!

CAROLINE, dochter/mantelzorger

Het fijne was dat na jaren van mantelzorgen, de zorgen wat minder werden en we met deze twee dames erbij wat meer konden ontspannen, de druk om er altijd te zijn was minder. Het was ook fijn dat ze vrij flexibel in hun werktijden waren, daardoor konden we ze soms in de week zelf nog vragen of ze extra wilde komen.