SASKIA ZORGGROEP

aanvullende mantelzorg en zorg thuis

  • Vrijblijvend gesprek bij u thuis
  • Gescreende zorgverleners

  • Een vast gezicht

  • Maatwerk

  • Snel en flexibel inzetbaar

Ons doel is ouderen zorg en ondersteuning te bieden, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen en hun onafhankelijkheid behouden in het comfort van hun eigen huis en de eigen woonomgeving. Daarnaast kunnen wij hulp bieden aan ouderen die in een woon-zorgcentrum of in een verpleeghuis verblijven. Dit in aanvulling op de daar aangeboden zorg en dienstverlening.

Onze diensten variëren van hulp bij huishoudelijke taken, het bereiden van maaltijden, samen boodschappen doen, begeleiding bij bijvoorbeeld doktersbezoek, deel blijven uitmaken van de gemeenschap, evenals het voorzien in alle behoeften op het vlak van persoonlijke verzorging. 

Wij bieden maatwerk en zorgen ervoor dat uw geliefde de hulp en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Wij inventariseren samen met u, de mantelzorger en/of familie wat de wensen zijn op het gebied van gezelschap, ondersteuning en verzorging. De cliënt houdt zelf de regie, kan zelf zijn/haar zorgverlener kiezen en krijgt altijd hulp van dezelfde zorgverlener(s) zodat ereen persoonlijke band opgebouwd kan worden.

 

Wij bieden verschillende diensten aan.

Een combinatie hiervan is uiteraard ook mogelijk!

Wat u ook nodig heeft, u krijgt altijd een

ervaren en goed opgeleide zorgverlener

 toegewezen. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Zorgverleners

Ons team van zorgverleners is zorgvuldig geselecteerd. Elke zorgverlener wordt beoordeeld op professionaliteit en integriteit en is in het bezit van een VOG. 

REFERENTIE

27 augustus 2020

 

"Toen de stress rond de invulling van de verzorging voor mijn ouders op zijn hoogst was, stapte Saskia Zorggroep op korte termijn in om zo een einde aan de waterval aan dagelijkse reguliere thuiszorgmedewerkers te maken en wat rust voor mijn beide hoogbejaarde ouders (90+) te creëren. Eindelijk voor hen ook weer wat overzicht.

 

Toen het uiteindelijk dan toch tot een verhuizing kwam regelde Direct Result voor ons ook het inpakken en verkassen naar het tehuis. En voor de verkoop van de woning heeft Jos op elegante en efficiënte wijze er voor gezorgd dat alle zinvolle overgebleven spullen een nieuwe bestemming kregen en alle "zut" (die zat er ook tussen natuurlijk) keurig gescheiden werd afgevoerd. Een krachtige eindschoonmaak en de hele zaak was toen zomaar weer "fris en fruitig" (en binnen een week verkocht!). Ik was behalve door de efficiency vooral onder de indruk van de rust en prettige omgang die Saskia en Jos en de gedreven collega's wisten te brengen in deze stressvolle tijd. En als klap op de vuurpijl: heel betaalbaar...... én eindelijk een compliment van mijn oude moeder voor de zorgvuldigheid."

F.S. - (Velp)