Aanvullende mantelzorg en hulp bij dementie

Maatwerk en snel & flexibel inzetbaar

Onafhankelijk blijven en in het eigen huis blijven wonen als je ouder wordt. Dat staat  bovenaan de wensenlijst bij de meeste ouderen. Met de juiste zorg en ondersteuning is langer thuis blijven wonen en de eigen onafhankelijkheid behouden makkelijker te realiseren. Precies dat hebben we bij Saskia Zorggroep voor ogen. Er gaat natuurlijk niets boven het comfort van je eigen huis en woonomgeving.

De zorg en ondersteuning die wij bieden voor elke oudere is altijd maatwerk. Geheel afgestemd op de persoonlijke situatie en behoeften. Samen met verzorgers, familie of mantelzorger inventariseren we met aandacht alle wensen op het gebied van gezelschap, ondersteuning en verzorging. Natuurlijk met behoud van de eigen regie, dat staat bovenaan.
 

Wat er ook nodig is; er komt altijd een ervaren en goed opgeleide zorgverlener. Een vaste zorgverlener waarmee het klikt of een team van zorgverleners. Zo kan er vanaf dag 1 een band worden opgebouwd. Saskia Zorggroep kent geen wachttijden en zorg is vaak al binnen een paar dagen inzetbaar.

IMG_0002.jpg

Maak kennis

met Saskia

Oprichtster en zorgco​ördinator

Oprichtster Saskia zette zich al op jonge leeftijd in voor ouderen. Zo verrichtte zij op 15-jarige leeftijd in het weekend al de nodige hand- en spandiensten bij thuiswonende 70-plussers in de buurt. Dat gaf haar niet alleen veel voldoening, maar daarbij werd ook duidelijk hoe noodzakelijk deze hulp was.

Saskia3535.jpg
IMG_0016_edited.png

"De medewerkers zijn zorgzaam en betrokken"

"Toen de stress rond de invulling van de verzorging voor mijn ouders op zijn hoogst was, stapte Saskia Zorggroep op korte termijn in om zo een einde aan de waterval aan dagelijkse reguliere thuiszorgmedewerkers te maken en wat rust voor mijn beide hoogbejaarde ouders (90+) te creëren. Eindelijk voor hen ook weer wat overzicht"

- F.S. (Velp)

"De liefste wens van onze (oud)tante  (97) jaar was: thuis blijven wonen zo lang het kan. Toen Buurtzorg en onze mantelzorg niet meer toereikend bleken, hebben we gezocht naar 24-uurszorg. We kwamen in contact met Saskia Zorggroep. De dames van Saskia hebben, samen met Buurtzorg en mantelzorg, onze tante geweldig verzorgd. Warm, lief, attent, deskundig en respectvol. Voor ons een geweldige hulp en steun. Daardoor heeft tante haar laatste levensjaar thuis, in een veilige, warme omgeving kunnen beleven. Respect en veel dank aan deze kanjers van Saskia!!"

- Janny (Oosterbeek)

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op

06 416 74 843

IMG_0006.jpg

Zorgverleners

Ons team van zorgverleners is zorgvuldig geselecteerd. Elke zorgverlener is goed opgeleid, wordt beoordeeld op professionaliteit en integriteit en is in het bezit van een VOG.

Lees meer