top of page
IMG_0033_edited.jpg

Vacature 
Huishoudelijke ondersteuning

3-10 uur per weekRegio Zevenaar

Werk doen van betekenis. Dat is waar jouw hart sneller van klopt en wat jou motiveert om aan de slag te gaan. Mensen ondersteunen bij hun huishoudelijke taken geeft jou plezier en voldoening. Een boodschap doen, een maaltijd bereiden, schoonmaken van de ruimtes, het bed verschonen of het verzorgen van kleding en schoenen. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij verstaan onder huishoudelijk werk en afhankelijk van de hulpvraag van de client. Jij doet het met toewijding en geduld. Omdat je zorgzaam en behulpzaam bent en heel betrokken bij de mens. Tussen het werken door maak je graag een praatje, want een persoonlijke band opbouwen vind jij waardevol en belangrijk. Dat vinden wij ook. 😉

 

Dit ben jij

De glimlach die jij meebrengt, dat doe jij als vanzelf. Jij houdt van mensen en bent graag van betekenis voor ze. Door ze te ondersteunen in de huishoudelijke taken die ze dagelijks voor hun kiezen krijgen, help jij hen zelfstandig te blijven. Zodat ze langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Daar haal jij motivatie en voldoening uit. Je beschikt over een flinke dosis levenservaringspreekt goed Nederlands en hebt enige ervaring met soortgelijke werkzaamheden. 50+ kandidaten zijn van harte welkom! In het bezit zijn van een VOG (Verklaring omtrent Gedrag) of bereid zijn deze aan te vragen is een vereiste.

Fijne eigenschappen van jou zijn:

  • Betrouwbaar, betrokken en behulpzaam

  • Sociaal, toegewijd en geduldig

  • Zorgzaam en prettig in de omgang

Dit zijn wij

Saskia Zorggroep bestaat uit een geweldig team van mensen die ouderen en chronisch zieken zorg en ondersteuning bieden. Dat doen wij in de thuissituatie, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. 

 

Saskia Zorggroep is een jonge en ambitieuze organisatie, ontstaan vanuit de vraag van ouderen en mantelzorgers. Wij werken met korte lijnen en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. We spelen altijd in op de persoonlijke wensen en omstandigheden van onze cliënten. 

Wat wij doen met ons enthousiaste team van medewerkers varieert van persoonlijke verzorging tot hulp bij huishoudelijke taken en het bereiden van maaltijden. Maar ook samen boodschappen doen, begeleiding bij bijvoorbeeld doktersbezoeken, schoonmaken en deel uitmaken van de gemeenschap vallen onder onze werkzaamheden. Goede onderlinge communicatie, continuïteit van de zorg en een uitstekend contact met onze cliënten en met elkaar zijn sterke punten waar wij trots op zijn in ons team. Wij waarborgen graag de beste kwaliteit.

Dit is wat wij jou bieden:

  • Een mooie baan voor een vast aantal uren per week

  • Werken bij vaste cliënten 

  • Werktijden die we in overleg met jou en de cliënt bepalen

  • Een goede beloning en veel waardering (€20,00 - €25,00 per uur)

  • Deel uitmaken van een enthousiast en betrokken team

  • E learning en trainingen, bijblijven in ons vak en ontwikkelen vinden wij belangrijk

  • Reiskostenvergoeding

Solliciteer vandaag nog en stuur je reactie naar Saskia Aanhane via saskia@saskiazorggroep.nl. Of solliciteer via het sollicitatieformulier. Dan maken wij graag kennis met jou en luisteren we nieuwsgierig naar jouw motivatie. En natuurlijk vertellen we je ook over onze werkwijze en de vergoeding die je van ons ontvangt. 

bottom of page